Özel Eğitim Projeleri

Başvuru

11-13 Eylül 2024 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilecek projeye ülkemizin 7 farklı bölgesinden 20 katılımcı seçilecektir. Projeye katılımcıların seçiminde “ozelegitimprojeleri.trabzon.edu.tr” uzantılı adresten yapılacak başvurular dikkate alınacaktır. Proje başvurularının 1 Temmuz’da alınmasına başlanılacaktır.

Katılımcıların seçiminde aşağıda verilen kriterlerden yararlanılacaktır.

Özel gereksinimli bireylere yönelik hazırlanabilecek proje fikrine sahip olma, TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olma,

Doktora derecesine sahip veya doktora yeterlik sınavında başarılı olma,

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından desteklenen ulusal ve uluslararası projelerden (ikili ve çok taraflı uluslararası projeler, COST vb.) herhangi birini yürütmüyor/yürütmemiş olma,

OHAL kapsamında yürürlüğe konulan Kanun Hükmünde Kararnameler ile doğrudan veya anılan Kanun Hükmünde Kararnamelerde öngörülen usuller çerçevesinde meslekten, kamu görevinden veya ilgili kurumların teşkilatından çıkarılmamış olması gerekmektedir.

Daha önce 2237-B kapsamında herhangi bir etkinliğe katılmamış olma şartları aranacaktır. Katılımcılar seçilirken bay bayan sayılarının birbirine yakın sayıda olmasına önem verilecektir.

Menüyü Kapat